Таг: „Сите сме птици“

НЕ ЈА ГЛЕДАМЕ ВОЈНАТА ОД ШТО СМЕ ПРЕОКУПИРАНИ СО СИТНИ РАБОТИ, ВЕЛАТ АКТЕРКИТЕ КЛИМОСКА И ТРПКОСКА ОД НОВАТА ПРЕТСТАВА НА УНКОВСКИ

НЕ ЈА ГЛЕДАМЕ ВОЈНАТА ОД ШТО СМЕ ПРЕОКУПИРАНИ СО СИТНИ РАБОТИ, ВЕЛАТ АКТЕРКИТЕ КЛИМОСКА И ТРПКОСКА ОД НОВАТА ПРЕТСТАВА НА УНКОВСКИ

Идентитет, себепронаоѓање, љубов и омраза, фамилијарни врски, војна, Израел, Палестина се дел од темите кои провејуваат низ претставата „Сите сме птиц ...
„СИТЕ СМЕ ПТИЦИ“ НА УНКОВСКИ В САБОТА ПРЕМИЕРНО ВО МНТ

„СИТЕ СМЕ ПТИЦИ“ НА УНКОВСКИ В САБОТА ПРЕМИЕРНО ВО МНТ

Слободан Унковски, еден од најзначајните македонски театарски режисери, по девет години, в сабота (17 декември) во 20 часот има премиера во Македонски ...
2 / 2 НАПИСИ