Таг: СЈО

1 135 136 137 138 139 140 1370 / 1396 НАПИСИ
БОРЦИТЕ НА ПРОТЕСТ ВО ПРВИТЕ РЕДОВИ, СЕ ОДИ КОН СОБРАНИЕ

БОРЦИТЕ НА ПРОТЕСТ ВО ПРВИТЕ РЕДОВИ, СЕ ОДИ КОН СОБРАНИЕ

Сојузот на борци на Македонија е во првите редови на вечерашните демонстрации. Тие цело време ја поддржуваат „Шарената револиција“, а вечерва нивни пр ...
ИВАНОВ ИМ ОДГОВОРИЛ НА ЗАТВОРЕНИЧКИТЕ ДЕКА НЕ ПОМИЛУВА КРИМИНАЛЦИ

ИВАНОВ ИМ ОДГОВОРИЛ НА ЗАТВОРЕНИЧКИТЕ ДЕКА НЕ ПОМИЛУВА КРИМИНАЛЦИ

Претседателот Ѓорге Иванов на затвореничките од Идризово што бараа да ги помилува и да им ги намали затворските казни им одговорил дека нема намера да ...
ДЕНЕС ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕД УСТАВНИОТ СУД

ДЕНЕС ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕД УСТАВНИОТ СУД

Денес во Скопје во 18 часот пред зградата на Специјалното обвинитeлство (СЈО) продолжуваат протестите што ги организира граѓанската иницијатива Протес ...
ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Вечерва се уморија и полицајците што ја чуваа Владата. Бојата на демонстрантите им беше потрошена, па протестот пред Владата помина здодевно, јавуваат ...
ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

Со паролата „Нема правда,  нема мир“ и свирежи пред Влада, заврши вечерашниот протест на антивладините демонстранти во Скопје. Вечерва тие се движеа п ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

Протестот се пресели пред Влада. Демонстрантите ја потрошија бојата за шарање на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги па пред Влада нема акциј ...
ПРОТЕСТОТ ПОВТОРНО ПРЕД ЕУ

ПРОТЕСТОТ ПОВТОРНО ПРЕД ЕУ

Демонстрантите се вратија пред седиштето на ЕУ. Скандираат „Мафија на робија“. Со зборовите „Ова е Македонија, Македонија не е партија, сите сме Макед ...
БОЈА И НА АГЕНЦИЈАТА ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИ МЕДИУМИ

БОЈА И НА АГЕНЦИЈАТА ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИ МЕДИУМИ

Демонстрантите ја направија шарена и фасадата на зградата во која се сместени Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги и Агенцијата за млади и спо ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

Антивладините демонстанти и вечерва ја сменија маршутата, тукушто минаа покрај седиштето на ЕУ и се упатија кон Собранието преку улицата „Кирил Методи ...
ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

Антивладините демонстанти го почнаа протестот пред СЈО. Протестот го организира граѓанската инцијатива „Протестирам“. Тие бараат итно повлекување н ...
1 135 136 137 138 139 140 1370 / 1396 НАПИСИ