Таг: слави

МОЖЕ ПОВЕЌЕ ОД 4 ГОСТИ, ПОТРЕБНИ СЕ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА ЗАБРАНА НА СЛАВСКИ СОБИРАЊА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

МОЖЕ ПОВЕЌЕ ОД 4 ГОСТИ, ПОТРЕБНИ СЕ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА ЗАБРАНА НА СЛАВСКИ СОБИРАЊА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата на денешната седница не ги прифати предлозите на Комисијата за заразни болести за носење заштитна маска на отворено и за забрана за групирање ...
СО ЗУРЛИ И ТАПАНИ СЕ СЛАВИ ПРЕД СДСМ ВО БИТОЛА

СО ЗУРЛИ И ТАПАНИ СЕ СЛАВИ ПРЕД СДСМ ВО БИТОЛА

Пред штабот на СДСМ во Битола започна да се слави. Собрани се неколку стотици граѓани и со зурли и тапани прославуваат и играат ора. Гого Видим ...
2 / 2 НАПИСИ