Таг: слон

ТИГРИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РАЗЛАДУВААТ СО СЛАДОЛЕД ОД ЗАМРЗНАТО МЕСО, НИЛСКИОТ КОЊ И МАЈМУНИТЕ СО ЛАДНА ЛУБЕНИЦА

ТИГРИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РАЗЛАДУВААТ СО СЛАДОЛЕД ОД ЗАМРЗНАТО МЕСО, НИЛСКИОТ КОЊ И МАЈМУНИТЕ СО ЛАДНА ЛУБЕНИЦА

Со сладоледи и прскање со вода се разладуваат животните во скопската Зоолошка градина. Изминативе две недели во Скопје имаше високи температури, а мин ...
ИНДИЕЦ СМАЧКАН ОД СЛОН ОТКАКО СЕ ОБИДЕЛ ДА НАПРАВИ СЕЛФИ СО НЕГО

ИНДИЕЦ СМАЧКАН ОД СЛОН ОТКАКО СЕ ОБИДЕЛ ДА НАПРАВИ СЕЛФИ СО НЕГО

Еден Индиец бил смачкан од слон во моментите кога сакал да направи селфи со него. Сведоците изјавиле дека 54-годишниот Ашок Барти премногу се доближи ...
2 / 2 НАПИСИ