Таг: случај „Тендери“

1 214 / 14 НАПИСИ
МИНИСТЕРКАТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА УШТЕ НЕ Е ПОВИКАНА НА РАСПИТ ВО СУДОТ

МИНИСТЕРКАТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА УШТЕ НЕ Е ПОВИКАНА НА РАСПИТ ВО СУДОТ

Судијата на претходна постапка од Основниот суд Скопје 1 се уште не ја повикал министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска на распит во врска ...
СЈО ПОБАРА ОДЗЕМАЊЕ ПАСОШИ ЗА ДВЕ ОСОМНИЧЕНИ ЛИЦА ЗА „ТЕНДЕРИ“

СЈО ПОБАРА ОДЗЕМАЊЕ ПАСОШИ ЗА ДВЕ ОСОМНИЧЕНИ ЛИЦА ЗА „ТЕНДЕРИ“

Специјалното јавно обвинителство поднесе предлог до Основниот суд Скопје 1 за определување на мерка претпазливост - одземање патни исправи за две осом ...
„БЕТОН ШТИП“ НЕМА ГРАДЕНО НИШТО ПРЕД ДА ГО ДОБИЕ ТЕНДЕРОТ ЗА ДОГРАДБА НА МУЗЕЈОТ НА ВМРО, ТВРДИ ОСОМНИЧЕНАТА МИНИСТЕРКА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА

„БЕТОН ШТИП“ НЕМА ГРАДЕНО НИШТО ПРЕД ДА ГО ДОБИЕ ТЕНДЕРОТ ЗА ДОГРАДБА НА МУЗЕЈОТ НА ВМРО, ТВРДИ ОСОМНИЧЕНАТА МИНИСТЕРКА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА

АД „Бетон Штип“ нема градежни активности за доградба на Музејот на ВМРО пред да го добие тендерот на 5 август 2011 година, тврди министерката за култу ...
НАМЕСТИЛА ТЕНДЕР ЗА ВЕЌЕ ПОЧНАТИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ ВО МУЗЕЈОТ НА ВМРО

НАМЕСТИЛА ТЕНДЕР ЗА ВЕЌЕ ПОЧНАТИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ ВО МУЗЕЈОТ НА ВМРО

Специјалното јавно обвинителство денеска покрена и втора истражна постапка под кодно име „Тендери“ против едно раководно лице од Министерството за кул ...
1 214 / 14 НАПИСИ