Таг: Софија Лаличиќ

СУДСКИОТ СОВЕТ ЈА РАЗРЕШИ СУДИЈКАТА СОФИЈА ЛАЛИЧИЌ

СУДСКИОТ СОВЕТ ЈА РАЗРЕШИ СУДИЈКАТА СОФИЈА ЛАЛИЧИЌ

Судскиот совет на денешната седница донесе одлука да ја разреши судијката од Основниот кривичен суд Софија Лаличиќ поради нестручно и несовесно работе ...
АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГО ПРОВЕРУВА ИМОТОТ НА СУДИИТЕ ОД БОМБИТЕ

АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГО ПРОВЕРУВА ИМОТОТ НА СУДИИТЕ ОД БОМБИТЕ

Државната комисија за спречување на корупција по сопствена иницијатива ќе ги провери податоците од анкетните листови и изјавите за интереси за судиите ...
СУДИЈАТА СЕ ЦЕНИ ПО БРОЈ НА ДОНЕСЕНИ И ПОТВРДЕНИ ПРЕСУДИ, ВЕЛИ СУДИЈКАТА ЛАЛИЧИЌ КОЈА КАТИЦА ЈАНЕВА ЈА ИСТАКНА ЗА НЕДОЛИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ ВО ЛИЧНИТЕ И СОЦИЈАЛНИ ОДНОСИ

СУДИЈАТА СЕ ЦЕНИ ПО БРОЈ НА ДОНЕСЕНИ И ПОТВРДЕНИ ПРЕСУДИ, ВЕЛИ СУДИЈКАТА ЛАЛИЧИЌ КОЈА КАТИЦА ЈАНЕВА ЈА ИСТАКНА ЗА НЕДОЛИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ ВО ЛИЧНИТЕ И СОЦИЈАЛНИ ОДНОСИ

Судијката Софија Лаличиќ од Основниот суд Скопје 1, за која Специјалната обвинителка Катица Јанева наведе дека документирано во прислушуваните разгово ...
НЕ СМЕ ИСТРАЖЕН ОРГАН ЗА ДА ЈА ГОНИМЕ ИВОНА, ОБЈАСНУВААТ ОД УЈП ЗОШТО НЕ ГИ КОНТРОЛИРАЛЕ СМЕТКИТЕ НА НОВИНАРКАТА

НЕ СМЕ ИСТРАЖЕН ОРГАН ЗА ДА ЈА ГОНИМЕ ИВОНА, ОБЈАСНУВААТ ОД УЈП ЗОШТО НЕ ГИ КОНТРОЛИРАЛЕ СМЕТКИТЕ НА НОВИНАРКАТА

Управата за јавни приходи не одговори дали ќе преземе мерки против одговорни лица вработени во оваа државна институција затоа што со години го толерир ...
СУДИЈАТА ЈОСИФОВ ЗА ТРИ ЧАСА СУДЕЊЕ УСПЕА САМО ДА ИМ ЗЕМЕ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА ГРУЕВСКИ, ЈАНАКИЕСКИ И РАНГЕЛОВА

СУДИЈАТА ЈОСИФОВ ЗА ТРИ ЧАСА СУДЕЊЕ УСПЕА САМО ДА ИМ ЗЕМЕ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА ГРУЕВСКИ, ЈАНАКИЕСКИ И РАНГЕЛОВА

За три часа откако новиот судија Душан Јосифов го отвори по вторпат судењето за шамарите во Центар, успеа само да им земе лични податоци на обвинетите ...
ЛАЛИЧИЌ ОД БОМБИТЕ, ЈОСИФОВИЌ ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ, ГРУЕВСКА ШТО ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДА СУДАТ ПРЕДМЕТИ НА СЈО

ЛАЛИЧИЌ ОД БОМБИТЕ, ЈОСИФОВИЌ ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ, ГРУЕВСКА ШТО ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДА СУДАТ ПРЕДМЕТИ НА СЈО

Шест од најфаворизираните судии во Кривичниот суд од страна на претходната власт, предводена од Никола Груевски, остануваат со новиот распоред на прет ...
6 / 6 НАПИСИ