Таг: Сојуз на Ромите

СО ЛАЈКОВИ НА ФЕЈСБУК ЌЕ СОБИРАМ ПОТПИСИ ЗА КАНДИДАТУРАТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА, ВЕЛИ АМДИ БАЈРАМ

СО ЛАЈКОВИ НА ФЕЈСБУК ЌЕ СОБИРАМ ПОТПИСИ ЗА КАНДИДАТУРАТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА, ВЕЛИ АМДИ БАЈРАМ

Пратеникот Амди Бајрам ќе биде кандидат за претседател  на Македонија на престојните претседателски избори, одлучи неговата партија Сојузот на Ромите, ...
ОД ДЕНЕСКА ЌЕ ДЕЛУВАМ САМО КАКО ПРАТЕНИК НА СОЈУЗОТ НА РОМИТЕ, КАЖА АМДИ БАЈРАМ ВО СОБРАНИЕТО

ОД ДЕНЕСКА ЌЕ ДЕЛУВАМ САМО КАКО ПРАТЕНИК НА СОЈУЗОТ НА РОМИТЕ, КАЖА АМДИ БАЈРАМ ВО СОБРАНИЕТО

Пратеникот Амди Бајрам на денешната собраниска седница кажа дека веќе нема да биде дел од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, туку ќе делува само како пратеник ...
2 / 2 НАПИСИ