Таг: совет

1 2 3 13 10 / 126 НАПИСИ
ТЕТОВО НА 20 АВГУСТ ОДИ НА ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ, ВО МЕЃУВРЕМЕ СЕ УТВРДУВА КОЈ ЗГРЕШИЛ ПОРАДИ ШТО СЕ РАСПУШТИ СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

ТЕТОВО НА 20 АВГУСТ ОДИ НА ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ, ВО МЕЃУВРЕМЕ СЕ УТВРДУВА КОЈ ЗГРЕШИЛ ПОРАДИ ШТО СЕ РАСПУШТИ СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

Само по 8 месеци од завршувањето на локалните избори во Општина Тетово, повторно ќе има избори. Советот на Општина Тетово не успеа на време да ја доне ...
ОПШТИНА БИТОЛА ЌЕ ДАДЕ 62.000 ЕВРА ЗА ОБНОВА НА ДОМОТ „КОПАНКИ“

ОПШТИНА БИТОЛА ЌЕ ДАДЕ 62.000 ЕВРА ЗА ОБНОВА НА ДОМОТ „КОПАНКИ“

Советот на Општина Битола изгласа да се доделат 3,8 милиони денари (62.000 евра) на Планинарско-спортскиот клуб (ПСК) „Пелистер“ за обнова на изгорени ...
ТЕТОВО ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

ТЕТОВО ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

Во Општина Тетово наскоро ќе се одржат нови избори за избор на општински Совет. Ова доаѓа како резултат на тоа што советниците не успеаја на време да ...
СОВЕТОТ ВО ВЕЛЕС ЛЕГАЛИЗИРАШЕ ДИВОГРАДБА НА РАМИНА, НА ЗЕМЈИШТЕ КОЕ Е ЗАШТИТЕНО ЗЕЛЕНИЛО

СОВЕТОТ ВО ВЕЛЕС ЛЕГАЛИЗИРАШЕ ДИВОГРАДБА НА РАМИНА, НА ЗЕМЈИШТЕ КОЕ Е ЗАШТИТЕНО ЗЕЛЕНИЛО

Советот на Општина Велес со мнозинство гласови легализираше дивоградба која се наоѓа во месноста Рамина, на земјиште кое е заштитено зеленило. За оваа ...
ВМРО-ДПМНЕ НЀ ПРИСЛУШУВА ПРЕКУ УПАД  ВО СЛУЖБЕНИТЕ ЛАПТОПИ, ВЕЛАТ ЧЛЕНОВИТЕ ОД СДСМ ВО СОВЕТОТ ОПШТИНА БИТОЛА

ВМРО-ДПМНЕ НЀ ПРИСЛУШУВА ПРЕКУ УПАД ВО СЛУЖБЕНИТЕ ЛАПТОПИ, ВЕЛАТ ЧЛЕНОВИТЕ ОД СДСМ ВО СОВЕТОТ ОПШТИНА БИТОЛА

Советници од СДСМ и Левица од Битола се сомневаат во упад во службените компјутери од страна на ВМРО – ДПМНЕ која го има мнозинство во општинскиот Сов ...
НА СУДЕЊЕ БЕВ И ЗАТОА НЕ ДОЈДОВ НА СОВЕТНИЧКИ ПРАШАЊА, ВЕЛИ АРСОВСКА НО НЕ КАЖУВА ЗОШТО НЕ ГО ИЗВЕСТИЛА СОВЕТОТ ЗА ОТСУСТВОТО, ШТО Ѝ Е ОБВРСКА

НА СУДЕЊЕ БЕВ И ЗАТОА НЕ ДОЈДОВ НА СОВЕТНИЧКИ ПРАШАЊА, ВЕЛИ АРСОВСКА НО НЕ КАЖУВА ЗОШТО НЕ ГО ИЗВЕСТИЛА СОВЕТОТ ЗА ОТСУСТВОТО, ШТО Ѝ Е ОБВРСКА

Градоначалничката Данела Арсовска вели дека денеска не дошла на седницата за советнички прашања оти била на судење. Таа денеска имала рочиште против п ...
АРСОВСКА НЕ ДОЈДЕ ДА ОДГОВАРА НА СОВЕТНИЧКИ ПРАШАЊА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ СЛАВЕСКИ ВЕЛИ НЕ ЗНАМ ЗОШТО ЈА НЕМА, УРЕДНО Е ПОКАНЕТА

АРСОВСКА НЕ ДОЈДЕ ДА ОДГОВАРА НА СОВЕТНИЧКИ ПРАШАЊА, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ СЛАВЕСКИ ВЕЛИ НЕ ЗНАМ ЗОШТО ЈА НЕМА, УРЕДНО Е ПОКАНЕТА

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска денеска не дојде на седницата на Советот на која на дневен ред беа советнички прашања. Зошто Арсовска ја н ...
МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

Многу е извесно дека наскоро, за еден до два месеца, во Општина Тетово ќе се распишат нови избори за советници во Советот на Општината. Причината за о ...
ПРЕКИНАТА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ТЕТОВО ОТИ СОВЕТНИЦИТЕ СЕ СКАРАА ЗА ДНЕВНИОТ РЕД

ПРЕКИНАТА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ТЕТОВО ОТИ СОВЕТНИЦИТЕ СЕ СКАРАА ЗА ДНЕВНИОТ РЕД

Советот на Општина Тетово ја прекина 10-тата седница, бидејќи не можеше да се утврди дневниот ред. Советниците од опозицијата предводени од ДУИ бараа ...
ВЕЛЕШКИОТ СОВЕТ УСВОИ ЗА 800.000 ДЕНАРИ ПОГОЛЕМ БУЏЕТ ЗА НАБАВКА НА ЦВЕТЕН РАСАД

ВЕЛЕШКИОТ СОВЕТ УСВОИ ЗА 800.000 ДЕНАРИ ПОГОЛЕМ БУЏЕТ ЗА НАБАВКА НА ЦВЕТЕН РАСАД

Набавката на цветен расад кој треба да ги разубавува јавните површини во Велес, ги скара општинските советници. Колку пари е потребно за оваа намена б ...
1 2 3 13 10 / 126 НАПИСИ