Таг: спортски натпревари

СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ МОЖЕ ДА СЕ ОДРЖУВААТ АМА БЕЗ ПУБЛИКА, ДОНЕСЕНИ ПРОТОКОЛИ ЗА РАБОТА НА МУЗЕИ И ГАЛЕРИИ

СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ МОЖЕ ДА СЕ ОДРЖУВААТ АМА БЕЗ ПУБЛИКА, ДОНЕСЕНИ ПРОТОКОЛИ ЗА РАБОТА НА МУЗЕИ И ГАЛЕРИИ

Спортски натпревари може да одржуваат, но без публика, одлучи Владата. На денешната владина седница донесена е одлука за престанок на важење на забран ...
ВЛАДАТА ЈА ПРОДОЛЖИ ДО 13 МАРТ МЕРКАТА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ СОБИРИ И ЗА НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПУБЛИКА

ВЛАДАТА ЈА ПРОДОЛЖИ ДО 13 МАРТ МЕРКАТА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ СОБИРИ И ЗА НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПУБЛИКА

До 13 март се продолжува препораката за ограничување на поголеми јавни собири и настани со гости од странство како и препораката спортските натпревари ...
ДА СЕ ОТКАЖАТ ЈАВНИТЕ СОБИРИ, А СПОРТСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ИГРААТ БЕЗ ПУБЛИКА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ДА СЕ ОТКАЖАТ ЈАВНИТЕ СОБИРИ, А СПОРТСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ИГРААТ БЕЗ ПУБЛИКА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата препорача да се откажат масовните јавни собири до 6 март, а спортските натпревари да се играат без публика, по предлогот на министерот за здра ...
НОВА ИСТОРИСКА ОДЛУКА НА САУДИСКА АРАБИЈА, ЖЕНИТЕ ЌЕ СМЕАТ ДА ОДАТ НА СТАДИОН

НОВА ИСТОРИСКА ОДЛУКА НА САУДИСКА АРАБИЈА, ЖЕНИТЕ ЌЕ СМЕАТ ДА ОДАТ НА СТАДИОН

Саудиска Арабија ги реновира своите стадиони, со цел да им дозволи на жените одат на спортски натпревари. Откако донесе историска одлука со која на ...
4 / 4 НАПИСИ