Таг: средно образование

ВО СКОПСКАТА ГИМНАЗИЈА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ЌЕ СЕ ПОЛАГА ПРИЕМЕН, ИМА ПРИЈАВЕНО ПЛУС 52 УЧЕНИЦИ СО СИТЕ ПЕТКИ

ВО СКОПСКАТА ГИМНАЗИЈА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ЌЕ СЕ ПОЛАГА ПРИЕМЕН, ИМА ПРИЈАВЕНО ПЛУС 52 УЧЕНИЦИ СО СИТЕ ПЕТКИ

Во скопската гимназија „Орце Николов“ в понеделник ќе се полага приемен испит за упис бидејќи се пријавени повеќе ученици со просек 5.00 или 75 поени. ...
ВО ШТИП ПРВА КАЗНА ЗА СРЕДНОШКОЛЕЦ КОЈ НЕ САКАЛ ДА ПОВТОРУВА, РОДИТЕЛИТЕ ТРЕБА ДА ПЛАТАТ 100 ЕВРА ОТИ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

ВО ШТИП ПРВА КАЗНА ЗА СРЕДНОШКОЛЕЦ КОЈ НЕ САКАЛ ДА ПОВТОРУВА, РОДИТЕЛИТЕ ТРЕБА ДА ПЛАТАТ 100 ЕВРА ОТИ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Родителите на средношколец од СОУ „Никола Нехтенин“ од Основниот суд во Штип се казнети со глоба од 100 евра во денарска противвредност, како и да ги ...
ЗА 28 ГОДИНИ ЗА ДЕСЕТ ПАТИ СЕ НАМАЛИЛ БРОЈОТ НА ПРВООДДЕЛЕНЦИТЕ ВО ШИПКОВИЦА

ЗА 28 ГОДИНИ ЗА ДЕСЕТ ПАТИ СЕ НАМАЛИЛ БРОЈОТ НА ПРВООДДЕЛЕНЦИТЕ ВО ШИПКОВИЦА

Општина Тетово го распиша конкурсот за запишување на ученици во средно образование. Во петте средни училишта и во двете државни средни училишта има по ...
3 / 3 НАПИСИ