Таг: старечки домови

СТРУШКИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ БАРААТ ДОМ ЗА СТАРИ ЛИЦА ОТИ НЕМААТ КОЈ ДА ИМ ЗГОТВИ И ДА ИМ ПАЗАРИ

СТРУШКИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ БАРААТ ДОМ ЗА СТАРИ ЛИЦА ОТИ НЕМААТ КОЈ ДА ИМ ЗГОТВИ И ДА ИМ ПАЗАРИ

Здружението на пензионери од Струга бара државата да им обезбеди пензионерски дом за да имаат место каде што ќе може да бидат згрижени. Велат дека држ ...
ВО СТАРЕЧКИТЕ ДОМОВИ ВО САД ПОЧИНАЛЕ НАД 7.000 ЛУЃЕ ОД КОВИД-19

ВО СТАРЕЧКИТЕ ДОМОВИ ВО САД ПОЧИНАЛЕ НАД 7.000 ЛУЃЕ ОД КОВИД-19

Најмалку 7.000 луѓе починале во старечките домови низ САД од последиците на коронавирусот, објави весникот „Њујорк тајмс“. Вирусот досега е регистр ...
СВЕТОТ ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 150.000 МРТВИ ОД КОВИД-19, НО СЕ ВЕРУВА ДЕКА ТОА Е САМО ВРВОТ НА САНТАТА

СВЕТОТ ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 150.000 МРТВИ ОД КОВИД-19, НО СЕ ВЕРУВА ДЕКА ТОА Е САМО ВРВОТ НА САНТАТА

Светот денеска ја надмина бројката од 150.000 починати од КОВИД-19, но се верува дека ова не ги одразува вистински размерите на катастрофата. Кина ...
3 / 3 НАПИСИ