Таг: стопанство

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ ЗА ДА ИМА ШТО ДА РАБОТАТ ФИРМИТЕ, РЕЧЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ ЗА ДА ИМА ШТО ДА РАБОТАТ ФИРМИТЕ, РЕЧЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ

Град Скопје ќе земе кредит, за да може домашните фирми да работат на изградба на улици, мостови и комунална инфраструктура. Градоначалникот Петре Шиле ...
БЕСКАМАТНИ КРЕДИТИ ЗА ЛИКВИДНОСТ, СУБВЕНЦИИ ЗА ПРИДОНЕСИ И ПРЕПОРАКА ЗА РАБОТА ВО 4 СМЕНИ, МИЛА ЦАРОВСКА ГИ ПРЕТСТАВИ ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА ПОМОШ НА СТОПАНСТВОТО

БЕСКАМАТНИ КРЕДИТИ ЗА ЛИКВИДНОСТ, СУБВЕНЦИИ ЗА ПРИДОНЕСИ И ПРЕПОРАКА ЗА РАБОТА ВО 4 СМЕНИ, МИЛА ЦАРОВСКА ГИ ПРЕТСТАВИ ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА ПОМОШ НА СТОПАНСТВОТО

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска денеска го претстави првиот сет мерки за помош на стопанството за време на епидемијата на КОВИД-19. ...
2 / 2 НАПИСИ