Таг: стопирани

ЏАБЕ СЕ ЧЕКА НОВИОТ ЗАКОН ЗА СЈО, НЕ ГИ РЕШАВА СТОПИРАНИТЕ ИСТРАГИ, КАЖА ПРОФЕСОРОТ КАЛАЈЏИЕВ

ЏАБЕ СЕ ЧЕКА НОВИОТ ЗАКОН ЗА СЈО, НЕ ГИ РЕШАВА СТОПИРАНИТЕ ИСТРАГИ, КАЖА ПРОФЕСОРОТ КАЛАЈЏИЕВ

Новиот закон за Јавно обвинителство не може да го реши проблемот со запрените истраги за корупција и криминал на поранешни високи функционери, бидејќи ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР СТАВИ МОРАТОРИУМ НА ГРАДБА ДО МАРТ 2018 ГОДИНА

ОПШТИНА ЦЕНТАР СТАВИ МОРАТОРИУМ НА ГРАДБА ДО МАРТ 2018 ГОДИНА

Општина Центар ја стопираше реализацијата на сите досега донесени Детални урбанистички планови (ДУП). Советот на Општината денеска по предлог на градо ...
ШИЛЕГОВ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА НА 95 БАРОКНИ ФАСАДИ

ШИЛЕГОВ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА НА 95 БАРОКНИ ФАСАДИ

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов ја сопре изградбата на барокните фасади низ Скопје, кои што се реновираа по налог на неговиот претходник Коце ...
3 / 3 НАПИСИ