Таг: странски таблички

ОД УТРЕ КОЛИТЕ СО БУГАРСКИ ТАБЛИЧКИ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ СО 50 ОТСТО ПОЕВТИНИ ДАВАЧКИ

ОД УТРЕ КОЛИТЕ СО БУГАРСКИ ТАБЛИЧКИ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ СО 50 ОТСТО ПОЕВТИНИ ДАВАЧКИ

Од утре ќе почне регистрацијата на возилата со странски таблички со 50 отсто помали давачки. Министерот за економија Крешник Бектеши вели дека денеска ...
ЛУКСУЗИРАЊЕ СО ТУШИРАЊЕ

ЛУКСУЗИРАЊЕ СО ТУШИРАЊЕ

Колкава ќе биде казната за примерните и чесните, за да се компензира наградата што државата им ја дава на безобразните и нечесните. ...
2 / 2 НАПИСИ