Таг: судски спорови

ЗВРЛЕВСКИ ИМ ПИШАЛ ПО 35% ДОДАТОЦИ НА ОБВИНИТЕЛИТЕ КОГА НЕМАЛО ПАРИ, ПА СЕГА ИЗВРШИТЕЛИ ГИ БЛОКИРААТ СМЕТКИТЕ НА ОБВИНИТЕЛСТВАТА

ЗВРЛЕВСКИ ИМ ПИШАЛ ПО 35% ДОДАТОЦИ НА ОБВИНИТЕЛИТЕ КОГА НЕМАЛО ПАРИ, ПА СЕГА ИЗВРШИТЕЛИ ГИ БЛОКИРААТ СМЕТКИТЕ НА ОБВИНИТЕЛСТВАТА

Обвинителствата се соочуваат со блокада на сметките за неисплатени додатоци од 35 отсто за 2016 година, за месеците кога на хартија стоеле задолжителн ...
КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ПЛАТИЛА 380.000 ЕВРА ЗА ИЗВРШИТЕЛИ И КАМАТИ ОТИ НЕ ПЛАЌАЛЕ НАВРЕМЕ

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ПЛАТИЛА 380.000 ЕВРА ЗА ИЗВРШИТЕЛИ И КАМАТИ ОТИ НЕ ПЛАЌАЛЕ НАВРЕМЕ

Кумановската болница за две години платила 23,21 милиони денари или скоро 380 илјади евра како трошоци за извршување и камати за извршување од судски ...
2 / 2 НАПИСИ