Таг: Сулејман Реџепи

РАЗРЕШЕН РЕИСОТ СУЛЕЈМАН РЕЏЕПИ КОЈ ГО ПРОГЛАСИ КОВИД-19 ЗА МРТОВ

РАЗРЕШЕН РЕИСОТ СУЛЕЈМАН РЕЏЕПИ КОЈ ГО ПРОГЛАСИ КОВИД-19 ЗА МРТОВ

Поглаварот на Исламската верска заедница(ИВЗ) Сулејман Реџепи е разрешен од функцијата. До избор на нов претседател функцијата ќе ја извршува гостивар ...
КРИВАТА СО НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ПОРАСТ ПО ПРВОМАЈСКИТЕ ПРАЗНИЦИ, РЕИСОТ РЕЧЕ ДЕКА ВИРУСОТ Е УМРЕН

КРИВАТА СО НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ПОРАСТ ПО ПРВОМАЈСКИТЕ ПРАЗНИЦИ, РЕИСОТ РЕЧЕ ДЕКА ВИРУСОТ Е УМРЕН

Од првомајските празници наваму е во благ, но константен пораст кривата на нови заболени, пресметано со просек од пет дена, за да се отстранат евентуа ...
ПОГЛАВАРОТ НА ИВЗ РЕЏЕПИ МОЖЕ КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРА АКО ГИ ПОВИКА ВЕРНИЦИТЕ ДА СЕ МОЛАТ ВО ЏАМИИ ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА, ВЕЛАТ ОД ОБВИНИТЕЛСТВОТО

ПОГЛАВАРОТ НА ИВЗ РЕЏЕПИ МОЖЕ КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРА АКО ГИ ПОВИКА ВЕРНИЦИТЕ ДА СЕ МОЛАТ ВО ЏАМИИ ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА, ВЕЛАТ ОД ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Поглаварот на Исламската верска заедница Сулејман Реџепи може кривично да одговара како повикувач за кршење на владините мерки за забрана на движење в ...
АКО НЕ НИ ПОМОГНЕ ВЛАДАТА, МОЖЕ ДА ЈА ПОВЛЕЧЕМЕ ОДЛУКАТА ДА СЕ ОТКАЖАТ МОЛИТВИТЕ ВО ЏАМИИ, ВЕЛИ ПОГЛАВАРОТ НА ИВЗ РЕЏЕПИ

АКО НЕ НИ ПОМОГНЕ ВЛАДАТА, МОЖЕ ДА ЈА ПОВЛЕЧЕМЕ ОДЛУКАТА ДА СЕ ОТКАЖАТ МОЛИТВИТЕ ВО ЏАМИИ, ВЕЛИ ПОГЛАВАРОТ НА ИВЗ РЕЏЕПИ

Поглаварот на Исламската верска заедница (ИВЗ) Сулејман Реџепи ги предупреди вицепремиерот Бујар Османи и Владата дека ако ИВЗ не добие помош од држав ...
4 / 4 НАПИСИ