Таг: суши

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

Никој ништо не ти може Николааа, Николааа... ...
ВО ЈАПОНИЈА УАПСЕНИ ТРИ ЛИЦА ЗА „СУШИ ТЕРОРИЗАМ“, СЕ СНИМААТ КАКО ЛИЖАТ И ПЛУКААТ ВО ТУЃА ХРАНА ВО РЕСТОРАН

ВО ЈАПОНИЈА УАПСЕНИ ТРИ ЛИЦА ЗА „СУШИ ТЕРОРИЗАМ“, СЕ СНИМААТ КАКО ЛИЖАТ И ПЛУКААТ ВО ТУЃА ХРАНА ВО РЕСТОРАН

Јапонската полиција уапси три лица за таканаречениот суши тероризам, нехигиенска пракса која стана закана за светски познатите суши ресторани со подви ...
ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

Во период на високи температури и подносливи жештини, луѓето имаат проблеми и со спиењето навечер, па еден германски научник професор има неколку сове ...
3 / 3 НАПИСИ