Таг: Светска програма за храна

БЛОКАДАТА НА ПОМОШТА ВО ХРАНА ЗА МАРИУПОЛ Е НЕПРИФАТЛИВА ВО 21. ВЕК, ВЕЛАТ ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ

БЛОКАДАТА НА ПОМОШТА ВО ХРАНА ЗА МАРИУПОЛ Е НЕПРИФАТЛИВА ВО 21. ВЕК, ВЕЛАТ ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ

Светската програма за храна на Обединетите нации (ОН) вели дека не може да стигне до илјадниците луѓе заробени во Мариупол, бидејќи градот е целосно б ...
СВЕТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ХРАНА НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЈА ДОБИ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МИР

СВЕТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ХРАНА НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЈА ДОБИ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МИР

Светската програма за храна, организација во рамките на Обединетите нации, е годинашниот добитник на Нобеловата награда за мир. „Оваа година сакавм ...
2 / 2 НАПИСИ