Таг: Светски ден на борба против ракот

НЕ ПРЕДАВАЈТЕ СЕ, БОЛЕСТА МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ – БОРКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

НЕ ПРЕДАВАЈТЕ СЕ, БОЛЕСТА МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ – БОРКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

„Ракот за мене е најголемиот убиец, напаѓа и млади и стари. На тие што сега се борат ќе им порачам да не се предаваат, да мислат позитивно дека ќе поб ...
НАБАВКАТА НА 40 НОВИ ЦИТОСТАТИЦИ ПОЧНУВА НЕДЕЛАВА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

НАБАВКАТА НА 40 НОВИ ЦИТОСТАТИЦИ ПОЧНУВА НЕДЕЛАВА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Министерството за здравство неделава ќе почне со централна набавка на 40 нови цитостатици, рече министерот за здравство Венко Филипче на одбележување ...
2 / 2 НАПИСИ