Таг: Светскиот индекс за слободата на медиумите

МАКЕДОНИЈА СКОКНА ЗА 33 МЕСТА НА СВЕТСКИОТ ИНДЕКС ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ, РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ГО ПРЕСМЕТА СО НОВА МЕТОДОЛОГИЈА

МАКЕДОНИЈА СКОКНА ЗА 33 МЕСТА НА СВЕТСКИОТ ИНДЕКС ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ, РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ГО ПРЕСМЕТА СО НОВА МЕТОДОЛОГИЈА

Македонија годинава е на 57 место на Светскиот индекс за слободата на медиумите на Репортери без граници, со напредок од 33 места од 2021. Репортери б ...
МАКЕДОНИЈА ЗА ДВЕ МЕСТА ПОГОРЕ СПОРЕД СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ОПСТОЈУВА НЕКАЗНИВОСТА ЗА ЗАКАНИТЕ, ВЕЛИ ИЗВЕШТАЈОТ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

МАКЕДОНИЈА ЗА ДВЕ МЕСТА ПОГОРЕ СПОРЕД СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ОПСТОЈУВА НЕКАЗНИВОСТА ЗА ЗАКАНИТЕ, ВЕЛИ ИЗВЕШТАЈОТ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

Македонија годинава е на 90 место според Светскиот индекс за слободата на медиумите на француската организација Репортери без граници (РСФ), и за разл ...
МАКЕДОНИЈА НА 95. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

МАКЕДОНИЈА НА 95. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

Македонија и годинава е на 95. место според Светскиот индекс за слободата на медиумите на француската организација Репортери без граници (РСФ), и за р ...
3 / 3 НАПИСИ