Таг: Тамара Чаусидис

СИНДИКАТОТ НА НОВИНАРИ УТРЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА ПО ЗАКАНИТЕ И НАВРЕДИТЕ НА АСАНИ УПАТЕНИ КОН СЕЛМАНИ

СИНДИКАТОТ НА НОВИНАРИ УТРЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА ПО ЗАКАНИТЕ И НАВРЕДИТЕ НА АСАНИ УПАТЕНИ КОН СЕЛМАНИ

Претседателката на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници Тамара Чаусидис повика на протест утре напладне пред Влада поради навредите ...
ЗНМ И СИНДИКАТОТ ПОВИКАА НА СОЛИДАРНОСТ СО КОЛЕГИТЕ ОД „УТРИНСКИ ВЕСНИК”

ЗНМ И СИНДИКАТОТ ПОВИКАА НА СОЛИДАРНОСТ СО КОЛЕГИТЕ ОД „УТРИНСКИ ВЕСНИК”

Претседателот на Синдикатот на новинарите Тамара Чаусидис е уверена дека лошата економска состојба и намалените тиражи на весниците на МПМ се последиц ...
2 / 2 НАПИСИ