Таг: телохранители

ПОСЛЕДЕН ПАТ ТЕЛОХРАНИТЕЛИТЕ ГРУЕВСКИ ГО ОСТАВИЛЕ ДОМА ВО ЧЕТВРТОКОТ НАВЕЧЕР, ОТТОГАШ НЕ ГИ ПОВИКАЛ

ПОСЛЕДЕН ПАТ ТЕЛОХРАНИТЕЛИТЕ ГРУЕВСКИ ГО ОСТАВИЛЕ ДОМА ВО ЧЕТВРТОКОТ НАВЕЧЕР, ОТТОГАШ НЕ ГИ ПОВИКАЛ

Телохранителите на осудениот пратеник и експремиер Никола Груевски, кој од петокот ги избегнуваше судските органи да му го врачат конечното решение за ...
1 / 1 НАПИСИ