Таг: Теодосиј Гологанов

КРИВ ДРВОРЕД НА УЛИЦАТА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КОЈА ГРАД СКОПЈЕ ЈА ГРАДИ ПОЛА ГОДИНА

КРИВ ДРВОРЕД НА УЛИЦАТА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КОЈА ГРАД СКОПЈЕ ЈА ГРАДИ ПОЛА ГОДИНА

Пола година се реконструира улицата Теодосиј Гологанов кај Клуб на пратеници во центарот на Скопје. Градежните работи на потегот од кружниот тек кај К ...
ГРАД СКОПЈЕ ВО НАРЕДНИТЕ 5 МЕСЕЦИ ЌЕ ЈА РЕКОНСТРУИРА УЛИЦАТА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ

ГРАД СКОПЈЕ ВО НАРЕДНИТЕ 5 МЕСЕЦИ ЌЕ ЈА РЕКОНСТРУИРА УЛИЦАТА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ

Град Скопје денеска почна со градежни работи за реконструкција на улицата Теодосиј Гологанов кај Клуб на пратеници. Градежните работи според најавите ...
СКОПСКАТА УЛИЦА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ ЛЕТОВО ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРА, НЕМА ПРОСТОР ЗА УШТЕ ЕДНА ЛЕНТА

СКОПСКАТА УЛИЦА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ ЛЕТОВО ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРА, НЕМА ПРОСТОР ЗА УШТЕ ЕДНА ЛЕНТА

Град Скопје летово ќе ја реконструира улицата Теодосиј Гологанов кај Клубот на пратеници. Распишан е тендерот за избор на фирма која ќе го реновира по ...
3 / 3 НАПИСИ