Таг: Тернопил

5 ТОНИ ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ОД ДЕЛЧЕВО ПРИСТИГНА ВО УКРАИНА И СЕ РАСПРЕДЕЛУВА ВО ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ

5 ТОНИ ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ОД ДЕЛЧЕВО ПРИСТИГНА ВО УКРАИНА И СЕ РАСПРЕДЕЛУВА ВО ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ

Хуманитарната помош што две недели ја собираа граѓаните, фирмите и институциите во Општина Делчево по 3 дена пристигна на крајната дестинација во збра ...
1 / 1 НАПИСИ