Таг: тестамент

НАСЛЕДСТВОТО И ПРАВАТА ЗА ДЕЛАТА НА ХОРХЕ ЛУИС БОРХЕС ЗАГЛАВЕНИ ОТКАКО НЕГОВАТА ВДОВИЦА ПОЧИНА БЕЗ ТЕСТАМЕНТ

НАСЛЕДСТВОТО И ПРАВАТА ЗА ДЕЛАТА НА ХОРХЕ ЛУИС БОРХЕС ЗАГЛАВЕНИ ОТКАКО НЕГОВАТА ВДОВИЦА ПОЧИНА БЕЗ ТЕСТАМЕНТ

Неизвесно е кој ќе ги наследи правата на делата на Хорхе Луис Борхес, кој се смета за најзначаен автор на Аргентина во 20. век, бидејќи неговата вдови ...
ПРИСИЛА ПРИСЛИ ПО СУДСКИ ПАТ ЈА ОСПОРУВА ВАЛИДНОСТА НА ТЕСТАМЕНТОТ НА НЕЈЗИНАТА ПОКОЈНА ЌЕРКА ЛИСА МАРИ

ПРИСИЛА ПРИСЛИ ПО СУДСКИ ПАТ ЈА ОСПОРУВА ВАЛИДНОСТА НА ТЕСТАМЕНТОТ НА НЕЈЗИНАТА ПОКОЈНА ЌЕРКА ЛИСА МАРИ

Поранешната сопруга на Елвис Присли, Присила, поднесе тужба со која се обидува да ја оспори валидноста на тестаментот на нивната ќерка Лиса Мари, која ...
ЖАН-МИШЕЛ ЖАР ВОДИ ПРАВНА БИТКА ОТКАКО ТАТКО МУ, ОСКАРОВЕЦОТ МОРИС, ГО ИСФРЛИ ОД ТЕСТАМЕНТОТ

ЖАН-МИШЕЛ ЖАР ВОДИ ПРАВНА БИТКА ОТКАКО ТАТКО МУ, ОСКАРОВЕЦОТ МОРИС, ГО ИСФРЛИ ОД ТЕСТАМЕНТОТ

Пионерот на електронската музика Жан-Мишел Жар води правна битка откако неговиот татко, оскаровецот Морис Жар, го исфрли од тестаментот. Жан-Мишел бја ...
3 / 3 НАПИСИ