Таг: Тетово

1 2 3 4 40 20 / 397 НАПИСИ
КАДРИ НА БЕСА И ДУИ СЕ СТЕПАА ЗА СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ВО КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО

КАДРИ НА БЕСА И ДУИ СЕ СТЕПАА ЗА СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ВО КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО

Во средата, во зградата каде се наоѓа дел од администрацијата на Клиничка болница во Тетово, дошло до инцидент односно до тепачка меѓу две лица вработ ...
ТЕТОВСКАТА ПОЛИЦИЈА ФАТИЛА НАД 30 ВОЗАЧИ КОИ НЕЗАКОНСКИ КОРИСТЕЛЕ СИГНАЛНИ СВЕТЛА ЗА ДА НЕ ПЛАТАТ ПАТАРИНА

ТЕТОВСКАТА ПОЛИЦИЈА ФАТИЛА НАД 30 ВОЗАЧИ КОИ НЕЗАКОНСКИ КОРИСТЕЛЕ СИГНАЛНИ СВЕТЛА ЗА ДА НЕ ПЛАТАТ ПАТАРИНА

Меѓу тетовци во последниов период во „мода“ е користење на таканаречени флешери, сигнални уреди какви што поседуваат полициските возила или возилата с ...
„ЈУГОХРОМ“ ПОВТОРНО БИ МОЖЕЛ ДА ПРОРАБОТИ НАЕСЕН ОТКАКО ЌЕ СЕ ДОИЗГРАДИ ФИЛТЕР СТАНИЦАТА

„ЈУГОХРОМ“ ПОВТОРНО БИ МОЖЕЛ ДА ПРОРАБОТИ НАЕСЕН ОТКАКО ЌЕ СЕ ДОИЗГРАДИ ФИЛТЕР СТАНИЦАТА

Постојат изгледи фабриката за феролегури „Југохром“ во Јегуновце повторно да проработи до крајот на оваа година. Така најавуваат раководните лица на о ...
СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД ТЕТОВО БАРААТ И ТИЕ ДА ПЛАЌААТ ПОЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ КАКО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД ТЕТОВО БАРААТ И ТИЕ ДА ПЛАЌААТ ПОЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ КАКО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Одлуката на Советот на Општина Тетово со која студентите ќе плаќаат поскап автобуски билет од вработените во локалнта самоуправа, силно ги вознемири с ...
ШЕСТОСЕДНАТА ЖИЧНИЦА НА ПОПОВА ШАПКА КОНЕЧНО ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА СЕДУМ ГОДИНИ ОТКАКО ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ

ШЕСТОСЕДНАТА ЖИЧНИЦА НА ПОПОВА ШАПКА КОНЕЧНО ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА СЕДУМ ГОДИНИ ОТКАКО ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ

Седум години откако почна да се гради и една година откако беше завршена, шестоседната жичница на Попова Шапка конечно проработи и ги однесе првите ск ...
МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ВО ФУНКЦИЈА ДОДЕКА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ОПАЃАЊЕ

МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ВО ФУНКЦИЈА ДОДЕКА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ОПАЃАЊЕ

Во последните недели бројот на заболени од ковид-19 во Тетовско е во опаѓање, но и покрај тоа, во кругот на Клиничката болница интензивно се подготвув ...
ВРАТИ СЕ НА РАБОТА КОГА ЌЕ ТИ ПОРАСНЕ ДЕТЕТО – РОДИТЕЛИТЕ ДОБИВААТ ОТКАЗИ ОТИ УШТЕ НЕМА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО УЧИЛИШТАТА

ВРАТИ СЕ НА РАБОТА КОГА ЌЕ ТИ ПОРАСНЕ ДЕТЕТО – РОДИТЕЛИТЕ ДОБИВААТ ОТКАЗИ ОТИ УШТЕ НЕМА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО УЧИЛИШТАТА

Сѐ уште нема дневен престој или целодневна настава во најголем број од училиштата во земјава за учениците од прво до трето одделение кои поради корона ...
200 ТЕТОВЦИ ДНЕВНО ПОДНЕСУВААТ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБНОВА НА ДОДАТОКОТ ЗА ТРЕТО ДЕТЕ

200 ТЕТОВЦИ ДНЕВНО ПОДНЕСУВААТ ДОКУМЕНТИ ЗА ОБНОВА НА ДОДАТОКОТ ЗА ТРЕТО ДЕТЕ

Пред објектот на Меѓуопштинскиот центар за социјална работа, каде се поднесуваат документи за обнова на родителскиот додаток за трето дете, изминативе ...
ДЕСЕТМИНАТА ТЕТОВЧАНИ ПОЧИНАЛЕ НАДВОР ОД КОВИД-ЦЕНТРИТЕ И СЕ ЛЕЧЕЛЕ ОД ДРУГА БОЛЕСТ, ПА СЕ ПОДОЦНА РЕГИСТРИРАНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ДЕСЕТМИНАТА ТЕТОВЧАНИ ПОЧИНАЛЕ НАДВОР ОД КОВИД-ЦЕНТРИТЕ И СЕ ЛЕЧЕЛЕ ОД ДРУГА БОЛЕСТ, ПА СЕ ПОДОЦНА РЕГИСТРИРАНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Десетмината починати пациенти кои влегоа во денешната статистика на вкупно 21 починат од ковид-19 на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) се од Тетово, a ...
ПОРАДИ ПОГРЕШНО ПОСТАВЕНА КОМОРА, КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО И ПО 6 ГОДИНИ СЀ УШТЕ НЕ Е ПРЕДАДЕНА ВО УПОТРЕБА

ПОРАДИ ПОГРЕШНО ПОСТАВЕНА КОМОРА, КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО И ПО 6 ГОДИНИ СЀ УШТЕ НЕ Е ПРЕДАДЕНА ВО УПОТРЕБА

Капелата се гради од 2015 година, а од минатиот февруари е предадена на раководење на ЈКП Тетово, но сè уште не работи поради технички пропусти во гра ...
1 2 3 4 40 20 / 397 НАПИСИ