Таг: тимови

ТРИ НУРКАЧКИ ТИМОВИ ТРАГААТ ПО ИСЧЕЗНАТ 30-ГОДИШНИК ВО ЛИПКОВСКОТО ЕЗЕРО ГЛАЖЊА

ТРИ НУРКАЧКИ ТИМОВИ ТРАГААТ ПО ИСЧЕЗНАТ 30-ГОДИШНИК ВО ЛИПКОВСКОТО ЕЗЕРО ГЛАЖЊА

Три нуркачки тимови на Специјалната антитерористичка единица „Тигар“ од утринава продолжиле со потрагата по исчезнатиот маж во липковското езеро Глажњ ...
ПАРИЧНИ НАГРАДИ ЗА ЛЕКАРИТЕ И ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПАРТИЦИПАЦИЈА НА ПОВРЕДЕНИТЕ ПАТНИЦИ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ СЛЕДУВА ПО ИЗБОРИТЕ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ПАРИЧНИ НАГРАДИ ЗА ЛЕКАРИТЕ И ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПАРТИЦИПАЦИЈА НА ПОВРЕДЕНИТЕ ПАТНИЦИ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ СЛЕДУВА ПО ИЗБОРИТЕ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Парични награди за лекарите и медицинските тимови кои ги лекуваа повредените од автобуската несреќа кај Ласкарци, како и ослободување од партиципација ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ ДЕЛИ И ДО 5.000 ЕВРА НА ОСНОВЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ ЗА НАУЧНИ ПРОЕКТИ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ ДЕЛИ И ДО 5.000 ЕВРА НА ОСНОВЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ ЗА НАУЧНИ ПРОЕКТИ

Со буџет од 1,5 милиони денари Министерството за образование и наука ќе финансира научно истражувачки проекти од областа на природните и техничките на ...
3 / 3 НАПИСИ