Таг: Тони Блер

КУРИР И КУРИР

КУРИР И КУРИР

1 Нешто ми е познато ова чувство на исчекување значајни датуми за добивање датуми. Сега ќе чекаме да дојде 15 октомври, па да видиме што ќе кажат мини ...
ЛИДЕРОТ НА КАМПАЊАТА ЗА БРЕГЗИТ БИ ПРИФАТИЛ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДА ГО ЗАМОЛЧИ ТОНИ БЛЕР

ЛИДЕРОТ НА КАМПАЊАТА ЗА БРЕГЗИТ БИ ПРИФАТИЛ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДА ГО ЗАМОЛЧИ ТОНИ БЛЕР

Најџел Фараж ја поддржува идејата за одржување на уште еден референдум за (не)останувањето на Велика Британија во Европска Унија, со цел ова прашање д ...
2 / 2 НАПИСИ