Таг: трафики

ОПШТИНА ЦЕНТАР УРИВА ТЕНИСКИ ТЕРЕНИ НА ВОДНО, ВЕЛАТ ЦЕЛ КОМПЛЕКС Е ИЗГРАДЕН БЕЗ ДОЗВОЛА

ОПШТИНА ЦЕНТАР УРИВА ТЕНИСКИ ТЕРЕНИ НА ВОДНО, ВЕЛАТ ЦЕЛ КОМПЛЕКС Е ИЗГРАДЕН БЕЗ ДОЗВОЛА

Општина Центар денеска почна со уривање на тениски терени со придружни елементи на Водно. Како што велат од Општина Центар станува збор за комплекс на ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ГИ УРНА ТРАФИКИТЕ НА АВТОБУСКАТА СТАНИЦА КАЈ СКОПСКИ ЗЕЛЕН ПАЗАР

ОПШТИНА ЦЕНТАР ГИ УРНА ТРАФИКИТЕ НА АВТОБУСКАТА СТАНИЦА КАЈ СКОПСКИ ЗЕЛЕН ПАЗАР

Општина Центар денес ги урна трафиките кои се наоѓаат на тротоарот кај автобуската станица кај Зелен пазар во Скопје. Од Општината велат дека станува ...
НАМЕСТО ПАНОРАМСКО ТРКАЛО НА МОСТОТ НА ВАРДАР ПОСТАВЕНИ ТРАФИКИ ЗА ПРОДАВАЧИТЕ НА КНИГИ ОД ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

НАМЕСТО ПАНОРАМСКО ТРКАЛО НА МОСТОТ НА ВАРДАР ПОСТАВЕНИ ТРАФИКИ ЗА ПРОДАВАЧИТЕ НА КНИГИ ОД ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

После 6 години откако почна да се гради мостот на кој требаше на има панорамско тркало, тој конечно е готов и до крајот на месецов откако ќе добие тех ...
3 / 3 НАПИСИ