Таг: трговија

ВО СКОПЈЕ ОСНОВАНА БРИТАНСКА БИЗНИС АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ТРГОВСКИТЕ ВРСКИ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БРИТАНИЈА

ВО СКОПЈЕ ОСНОВАНА БРИТАНСКА БИЗНИС АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ТРГОВСКИТЕ ВРСКИ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БРИТАНИЈА

Во Скопје е основана Британска бизнис асоцијација, чија цел е унапредување на трговските врски помеѓу Обединетото Кралство и Северна Македонија и заст ...
МЕСТО ЈОРГАН, ДОБИЛА КРПА, НО БЕЗ ФИСКАЛНА ИЛИ ФАКТУРА ЗА НАРАЧАНИОТ ПРОИЗВОД, НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАШТИТИ ГРАЃАНИТЕ ОД ОНЛАЈН ИЗМАМИ

МЕСТО ЈОРГАН, ДОБИЛА КРПА, НО БЕЗ ФИСКАЛНА ИЛИ ФАКТУРА ЗА НАРАЧАНИОТ ПРОИЗВОД, НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАШТИТИ ГРАЃАНИТЕ ОД ОНЛАЈН ИЗМАМИ

Без фискална сметка од стоката што ја добиле по претходна нарачка на интернет, граѓаните не може да се заштитат од измами, манипулации, од несообразни ...
ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО ОД ЕУ, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И МАКЕДОНИЈА ПОТПИШАА СПОГОДБА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ТРГОВИЈАТА

ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО ОД ЕУ, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И МАКЕДОНИЈА ПОТПИШАА СПОГОДБА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ТРГОВИЈАТА

Велика Британија и Македонија денеска потпишаа Спогодба за партнерство, трговија и соработка, со која се зајакнува трговскиот однос помеѓу двете земји ...
АКТЕРКАТА СИЛВИЈА СТОЈАНОВСКА МУ ПОМАГАЛА НА СОПРУГОТ ВО ТРГОВИЈА СО КОКАИН ОД КОЛУМБИЈА ВО ШПАНИЈА, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

АКТЕРКАТА СИЛВИЈА СТОЈАНОВСКА МУ ПОМАГАЛА НА СОПРУГОТ ВО ТРГОВИЈА СО КОКАИН ОД КОЛУМБИЈА ВО ШПАНИЈА, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

Актерката Силвија Стојановска била вмешана во трговија со кокаин набавен во Колумбија и внесен во Мадрид, Шпанија. Апсењето на Стојановски и нејзиниот ...
НЕМА ЛАЖИРАЊЕ СМРТ НА НОВОРОДЕНЧИЊА И ПРОДАВАЊЕ ЗА ПОСВОЈУВАЊЕ, УТВРДИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО

НЕМА ЛАЖИРАЊЕ СМРТ НА НОВОРОДЕНЧИЊА И ПРОДАВАЊЕ ЗА ПОСВОЈУВАЊЕ, УТВРДИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Државното Јавното обвинителство, по предистрагата отворена по допрен глас дека се тргува со здрави новороденчиња, соопшти дека нема место за отворање ...
СОБРАНИЕТО ОДЛУЧИ АЛКОХОЛ ДА МОЖЕ ДА СЕ КУПУВА ПО 19 ЧАСОТ, ЗАБРАНАТА ОСТАНУВА ЗА БЕНЗИНСКИТЕ ПУМПИ

СОБРАНИЕТО ОДЛУЧИ АЛКОХОЛ ДА МОЖЕ ДА СЕ КУПУВА ПО 19 ЧАСОТ, ЗАБРАНАТА ОСТАНУВА ЗА БЕНЗИНСКИТЕ ПУМПИ

Собранието со 62 гласа „за“ ги изгласа измените на Законот за трговија со кои се укина забраната за продажба на алкохол по 19 часот. Со измените, с ...
ТРАМП ЈА ИСПОФАЛИ КИНА, ПА ЈА ОБВИНИ ДЕКА ИМ ОДЗЕМА РАБОТНИ МЕСТА НА САД

ТРАМП ЈА ИСПОФАЛИ КИНА, ПА ЈА ОБВИНИ ДЕКА ИМ ОДЗЕМА РАБОТНИ МЕСТА НА САД

Доналд Трамп заврши со дипломатската учтивост што ги следеше првите неколку дена од неговата турнеја по Азија и ги обвини Кина и други земји од регион ...
7 / 7 НАПИСИ