Таг: учител

ФРАНЦИЈА ГО ПОВЛЕЧЕ АМБАСАДОРОТ ОД ТУРЦИЈА ОТКАКО ЕРДОГАН РЕЧЕ МАКРОН ДА СИ ГО ПРОВЕРИ МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ

ФРАНЦИЈА ГО ПОВЛЕЧЕ АМБАСАДОРОТ ОД ТУРЦИЈА ОТКАКО ЕРДОГАН РЕЧЕ МАКРОН ДА СИ ГО ПРОВЕРИ МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ

Франција го повика на консултации нејзиниот амбасадор во Турција, откако турскиот претседател Теџеп Таип Ердоган го навреди неговиот француски колега ...
ЧЕЧЕНСКИОТ ТИНЕЈЏЕР КОЈ МУ ЈА ОТСЕЧЕ ГЛАВАТА НА УЧИТЕЛ ВО ФРАНЦИЈА ПРАШУВАЛ УЧЕНИЦИ ДА МУ ЈА ПОКАЖАТ МЕТАТА

ЧЕЧЕНСКИОТ ТИНЕЈЏЕР КОЈ МУ ЈА ОТСЕЧЕ ГЛАВАТА НА УЧИТЕЛ ВО ФРАНЦИЈА ПРАШУВАЛ УЧЕНИЦИ ДА МУ ЈА ПОКАЖАТ МЕТАТА

Чеченскиот тинејџер кој му ја отсече главата на учител во Франција чекал пред училиштето и барал од учениците да ја идентификуваат неговата мета, кажа ...
2 / 2 НАПИСИ