Таг: умрени бебиња

ПОЧИНАТИТЕ 35 БЕБИЊА НА ГИНЕКОЛОГИЈА СЕ ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИ, СО ИНФЕКЦИИ И ВРОДЕНИ АНОМАЛИИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ПОЧИНАТИТЕ 35 БЕБИЊА НА ГИНЕКОЛОГИЈА СЕ ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИ, СО ИНФЕКЦИИ И ВРОДЕНИ АНОМАЛИИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Министерство за здравство соопшти дека во првите три месеци од годината на Клиниката за гинекологија починале 35 бебиња. Во информацијата од Министерс ...
ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

До Нова Година делумно ќе се реши проблемот со вентилацијата на Клиниката за гинекологија и акушерство, каде доводот на воздух е ист и за родилни сали ...
САНИТАРНА ИНСПЕКЦИЈА ИСПИТУВА ЗОШТО ЧЕТИРИ БЕБИЊА ВО ИСТ ДЕН ПОЧИНАА НА ГИНЕКОЛОГИЈА

САНИТАРНА ИНСПЕКЦИЈА ИСПИТУВА ЗОШТО ЧЕТИРИ БЕБИЊА ВО ИСТ ДЕН ПОЧИНАА НА ГИНЕКОЛОГИЈА

Државниот санитарен и здравствен инспекторат испитува дали има пропусти во хигиенско санитарните услови и протоколи за работа на Клиниката за гинеколо ...
НА ГИНЕКОЛОГИЈА ПОЧИНАЛЕ ЧЕТИРИ ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИ БЕБИЊА, СУСПЕНДИРАНА ДЕЖУРНАТА ДОКТОРКА

НА ГИНЕКОЛОГИЈА ПОЧИНАЛЕ ЧЕТИРИ ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИ БЕБИЊА, СУСПЕНДИРАНА ДЕЖУРНАТА ДОКТОРКА

Четири предвреме родени бебиња минатата недела починале на Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје, а дежурната докторка е суспендирана. Спор ...
4 / 4 НАПИСИ