Таг: Управа за хидрометеоролошки работи на Македонија

ЗАТОПЛУВАЊЕ ВО ПЕТОК, ПА ПОВТОРНО СТУДЕНО ЗА ВИКЕНД

ЗАТОПЛУВАЊЕ ВО ПЕТОК, ПА ПОВТОРНО СТУДЕНО ЗА ВИКЕНД

Ветровито и облачно време ќе се задржи и утре, но нема да има врнежи, велат од Управата за хидрометеоролошки работи на Македонија (УХМР). Синоптичарит ...
1 / 1 НАПИСИ