Таг: условна слобода

БРЕЈВИК ОСТАНУВА ВО ЗАТВОР ИАКО ТВРДЕШЕ ДЕКА СТАНАЛ НЕНАСИЛЕН НАЦИСТ

БРЕЈВИК ОСТАНУВА ВО ЗАТВОР ИАКО ТВРДЕШЕ ДЕКА СТАНАЛ НЕНАСИЛЕН НАЦИСТ

Норвешкиот суд го одби барањето на масовниот убиец Андерс Брејвик за пуштање на условна слобода, заклучувајќи дека тој не се променил и останува опасн ...
НОРВЕШКИОТ ТЕРОРИСТ БРЕЈВИК КОЈ УБИ 77 ДЕЦА БАРА ДА ГО ПУШТАТ НА СЛОБОДА ЗАШТО ВЕЌЕ НЕ БИЛ ОПАСНОСТ ЗА ОПШТЕСТВОТО

НОРВЕШКИОТ ТЕРОРИСТ БРЕЈВИК КОЈ УБИ 77 ДЕЦА БАРА ДА ГО ПУШТАТ НА СЛОБОДА ЗАШТО ВЕЌЕ НЕ БИЛ ОПАСНОСТ ЗА ОПШТЕСТВОТО

Норвешкиот масовен убиец Андерс Брејвик утре ќе се појави во суд по десет години зад решетки и тврдејќи дека веќе не претставува опасност за општество ...
УБИЕЦОТ НА ЏОН ЛЕНОН ОДБИЕН ЗА УСЛОВНА СЛОБОДА ПО 10. ПАТ

УБИЕЦОТ НА ЏОН ЛЕНОН ОДБИЕН ЗА УСЛОВНА СЛОБОДА ПО 10. ПАТ

Суд во Њујорк по десетти пат го одби барањето за условна слобода на Марк Дејвид Чепмен, убиецот на Џон Ленон и тој ќе остане зад решетки и во нареднит ...
БЕЛГИЈА ГО ПУШТИ КАТАЛОНСКИОТ ЛИДЕР НА УСЛОВНА СЛОБОДА

БЕЛГИЈА ГО ПУШТИ КАТАЛОНСКИОТ ЛИДЕР НА УСЛОВНА СЛОБОДА

Белгискиот суд ги пушти на условна слобода разрешениот каталонски претседател Карлес Пуигдемонт и четворицата негови соработници, кои вчера ѝ се преда ...
4 / 4 НАПИСИ