Таг: увоз на отпад

НЕМА ДА СЕ УВЕЗУВА ОТПАД ЗА ГОРИВО ДОДЕКА НЕ ОБЕЗБЕДИМЕ СООДВЕТНИ КОНТРОЛИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ НУРЕДИНИ

НЕМА ДА СЕ УВЕЗУВА ОТПАД ЗА ГОРИВО ДОДЕКА НЕ ОБЕЗБЕДИМЕ СООДВЕТНИ КОНТРОЛИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ НУРЕДИНИ

Министерот за животна средина Насер Нуредини вели дека нема да дозволат увоз на РДФ отпад додека не се обезбедат услови за соодветна контрола, пред де ...
ГРАЃАНИТЕ СО ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ПОБАРАА МОРАТОРИУМ НА УВОЗ НА ОТПАД ЗА ГОРЕЊЕ

ГРАЃАНИТЕ СО ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ПОБАРАА МОРАТОРИУМ НА УВОЗ НА ОТПАД ЗА ГОРЕЊЕ

Мораториум на увоз на отпад за горење побараа над 200 граѓани на денешниот протест пред Собранието, организиран од здружението „Петоци за иднината Мак ...
31 ПРАШАЊЕ

31 ПРАШАЊЕ

1 Како им текна баш сега на Бугарите да ја отворат истрагата за некој увоз на ѓубре за таму некоја си термоцентрала? И како баш во истрагата се откри ...
3 / 3 НАПИСИ