Таг: Валтер Штајнмаер

ГРУЕВСКИ ИЗБЕГА ОД ХАЈНДЛ

ГРУЕВСКИ ИЗБЕГА ОД ХАЈНДЛ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска не се сретнал со специјалниот пратеник на германското министерство за надворешни работи Јоханес Ха ...
ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Шефот на германската дипломатија, Франк Валтер Штајнмаер го назначи амбасадорот Јоханес Хајндл за специјален пратеник за Македонија кој треба да посре ...
2 / 2 НАПИСИ