Таг: Вања

НЕКАЗНИВОСТА ДОБИ ЛИК И ИМЕ

НЕКАЗНИВОСТА ДОБИ ЛИК И ИМЕ

Неказнивоста не е апстрактен поим, ниту гола фраза. Неказнивоста е убиство на дете. Неказнивоста во Македонија доби лик и име. Се вика Вања. Ако можем ...
ПАЛЕВСКИ, ОСОМНИЧЕН ЗА УБИСТВОТО НА ВАЊА, ИМА СЕРИЈА КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ, ОД ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ ДО ИЛЕГАЛНО ОРУЖЈЕ И ПРИСЛУШУВАЊЕ

ПАЛЕВСКИ, ОСОМНИЧЕН ЗА УБИСТВОТО НА ВАЊА, ИМА СЕРИЈА КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ, ОД ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ ДО ИЛЕГАЛНО ОРУЖЈЕ И ПРИСЛУШУВАЊЕ

Љупчо Палевски со прекар Палчо, осомничен за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска од Скопје и на 74-годишниот Панче Жежовски од Велес, има низа кр ...
ГО ОДНЕСОВ ПАЛЕВСКИ ВО БЕЛГРАД ОТИ МИ РЕЧЕ ДЕКА ТРЕБА ДА ОДИ НА ПРЕГЛЕД И НЕМАЛ КОЛА, ВЕЛИ АДВОКАТОТ НА ОСОМНИЧЕНИОТ ЗА УБИСТВОТОТО НА ВАЊА

ГО ОДНЕСОВ ПАЛЕВСКИ ВО БЕЛГРАД ОТИ МИ РЕЧЕ ДЕКА ТРЕБА ДА ОДИ НА ПРЕГЛЕД И НЕМАЛ КОЛА, ВЕЛИ АДВОКАТОТ НА ОСОМНИЧЕНИОТ ЗА УБИСТВОТОТО НА ВАЊА

Васко Стојков, адвокат на Љупчо Палевски кој е осомничен за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска од Скопје, попладнево за телевизија Телма изјави ...
3 / 3 НАПИСИ