Таг: вентилација

ГЕРМАНИЈА СО 500 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ ЈА ПОДОБРУВА ВЕНТИЛАЦИЈАТА ВО ЈАВНИ ОБЈЕКТИ ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

ГЕРМАНИЈА СО 500 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ ЈА ПОДОБРУВА ВЕНТИЛАЦИЈАТА ВО ЈАВНИ ОБЈЕКТИ ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

Германската влада ќе инвестира 500 милиони евра во подобрувањето на вентилациските системи во јавните објекти во обид да го спречи ширењето на коронав ...
СЕ ЗАПАЛИ ПОКРИВОТ НА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА КОЗЛЕ

СЕ ЗАПАЛИ ПОКРИВОТ НА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА КОЗЛЕ

Се запали покривот на Институтот за белодробни заболувања кај децата-Козле утрово околу 10 часот, повредени нема. Од Бригадата за противпожарна заш ...
ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

До Нова Година делумно ќе се реши проблемот со вентилацијата на Клиниката за гинекологија и акушерство, каде доводот на воздух е ист и за родилни сали ...
3 / 3 НАПИСИ