Таг: Верче Јовановска Јанковска

СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

Со свирење на тапани, цртање, жонглирање, музика и запознавање со животните денес во Детскиот креативен центар при Младинскиот културен центар се одрж ...
1 / 1 НАПИСИ