Таг: видеоснимка

СКОПЈАНЕЦ СЕ ЖАЛИ ДЕКА ГО ЗАГУБИЛ СЛУЧАЈОТ ЗАШТО НИКОГАШ НЕ ДОБИЛ СУДСКА ПОКАНА, СУДОТ Ѝ ВЕРУВА НА ПОШТАТА И ГИ ПОВИКУВА ТУЖИТЕЛИТЕ ПРЕКУ ОГЛАСНА ТАБЛА

СКОПЈАНЕЦ СЕ ЖАЛИ ДЕКА ГО ЗАГУБИЛ СЛУЧАЈОТ ЗАШТО НИКОГАШ НЕ ДОБИЛ СУДСКА ПОКАНА, СУДОТ Ѝ ВЕРУВА НА ПОШТАТА И ГИ ПОВИКУВА ТУЖИТЕЛИТЕ ПРЕКУ ОГЛАСНА ТАБЛА

Скопјанецот Димче Ордевски, тужител чиј предмет Граѓанскиот суд Скопје му го затворил зашто не дошол три пати на судење, тврди дека покана за суд нико ...
ЛИДЕРОТ НА ИСИС АЛ-БАГДАДИ ЗА ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИ НА ВИДЕОСНИМКА ОД 2014

ЛИДЕРОТ НА ИСИС АЛ-БАГДАДИ ЗА ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИ НА ВИДЕОСНИМКА ОД 2014

Лидерот на Исламска држава Абу Бакр ал-Багдади се појави во ново видео што го објави оваа терористичка организација, што е негова прва снимка по цели ...
2 / 2 НАПИСИ