Таг: Вилијам Шатнер

90-ГОДИШНАТА ЛЕГЕНДА НА „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“, ВИЛИЈАМ ШАТНЕР, СТАНА НАЈСТАРИОТ ЧОВЕК ВО ВСЕЛЕНАТА

90-ГОДИШНАТА ЛЕГЕНДА НА „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“, ВИЛИЈАМ ШАТНЕР, СТАНА НАЈСТАРИОТ ЧОВЕК ВО ВСЕЛЕНАТА

Холивудскиот актер и легенда на серијалот „Ѕвездени патеки“, Вилијам Шатнер, стана најстарата личност во вселената откако беше дел од екипажот на втор ...
1 / 1 НАПИСИ