Таг: Влада

1 126 127 128 129 1280 / 1288 НАПИСИ
ВМРО-ДПМНЕ: МОЖЕБИ И НЕМА ДА ОДИМЕ НА ИЗБОРИ, МОЖЕБИ ЌЕ ИЗЛЕЗЕМЕ ОД ВЛАДАТА…

ВМРО-ДПМНЕ: МОЖЕБИ И НЕМА ДА ОДИМЕ НА ИЗБОРИ, МОЖЕБИ ЌЕ ИЗЛЕЗЕМЕ ОД ВЛАДАТА…

Во тек се интензивни – посредни и засега неплодни – контакти меѓу партиите, кои ги координира меѓународната заедница преку амбасадорите во земјава за ...
ПРЕД ВЛАДА ДЕМНОСТРАНТИТЕ ПОРАЧАА „ШУТКА НЕ ТИ БЕГА НИКОЛА“ И СЕ РАЗОТИДОА

ПРЕД ВЛАДА ДЕМНОСТРАНТИТЕ ПОРАЧАА „ШУТКА НЕ ТИ БЕГА НИКОЛА“ И СЕ РАЗОТИДОА

Антивладините демонстранти и вечерва протестот го завршија пред Влада. Една голема група се одвои од пред Кривичниот суд и прва стаса пред Влада. Демо ...
ПАДНА СКЕЛЕТО ПРЕД ВЛАДА, РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ НАКИСНАТИ

ПАДНА СКЕЛЕТО ПРЕД ВЛАДА, РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ НАКИСНАТИ

Шарените револуционери стигнаа пред Влада. Во моментот кога се собираа, падна скелето поставено на дел од зградата на Владата што предизвика овации ка ...
ПРОТЕСТОТ ЗАВРШИ МИРНО, ДЕМОНСТРАНТИТЕ НЕ СТИГНАА ДО УСТАВНИОТ СУД

ПРОТЕСТОТ ЗАВРШИ МИРНО, ДЕМОНСТРАНТИТЕ НЕ СТИГНАА ДО УСТАВНИОТ СУД

Антивладиниот протест во Скопје заврши невообичаено рано. Демонстрантите си заминаа од пред Владата на Република Македонија околу 20 часот, откако пол ...
ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

Со паролата „Нема правда,  нема мир“ и свирежи пред Влада, заврши вечерашниот протест на антивладините демонстранти во Скопје. Вечерва тие се движеа п ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

Протестот се пресели пред Влада. Демонстрантите ја потрошија бојата за шарање на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги па пред Влада нема акциј ...
ПРОТЕСТОТ ПОВТОРНО ПРЕД ЕУ

ПРОТЕСТОТ ПОВТОРНО ПРЕД ЕУ

Демонстрантите се вратија пред седиштето на ЕУ. Скандираат „Мафија на робија“. Со зборовите „Ова е Македонија, Македонија не е партија, сите сме Макед ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

Антивладините демонстанти и вечерва ја сменија маршутата, тукушто минаа покрај седиштето на ЕУ и се упатија кон Собранието преку улицата „Кирил Методи ...
ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

Антивладините демонстанти го почнаа протестот пред СЈО. Протестот го организира граѓанската инцијатива „Протестирам“. Тие бараат итно повлекување н ...
НА ПРОТЕСТОТ ВЛАДАТА ОБОЕНА, НА КОНТРАПРОТЕСТОТ ПОРТАТА ИЗЛЕПЕНА

НА ПРОТЕСТОТ ВЛАДАТА ОБОЕНА, НА КОНТРАПРОТЕСТОТ ПОРТАТА ИЗЛЕПЕНА

Со боја врз Владата и оро пред Собранието на Република Македонија завршија двата вечерашни протести во Скопје. Едниот беше организиран од граѓанската ...
1 126 127 128 129 1280 / 1288 НАПИСИ