Таг: ВМРО-НП

БЕВ ИЗМАНИПУЛИРАН ОД ЉУБЧО, СТРУМИЧКИОТ СОВЕТНИК ВИТАНОВ ОСТАНУВА ВО КОАЛИЦИЈА СО СДСМ

БЕВ ИЗМАНИПУЛИРАН ОД ЉУБЧО, СТРУМИЧКИОТ СОВЕТНИК ВИТАНОВ ОСТАНУВА ВО КОАЛИЦИЈА СО СДСМ

Советникот Мето Витанов си даде оставка во ВМРО-НП и вели дека останува во коалицијата на СДСМ во Советот на општина Струмица, еден ден откако ВМРО-ДП ...
ВИТАНОВ НА ЉУБЧО НЕ МОЖЕ ДА ОДЛУЧУВА ЗА ВОЛЈАТА НА СТРУМИЧАНИ, ВЕЛИ СДСМ СТРУМИЦА

ВИТАНОВ НА ЉУБЧО НЕ МОЖЕ ДА ОДЛУЧУВА ЗА ВОЛЈАТА НА СТРУМИЧАНИ, ВЕЛИ СДСМ СТРУМИЦА

„Не може Мето Витанов да одлучува за 18. 400 грагани кои својот глас на последните локални избори га дадоа за коалицијатана СДСМ, каде тој речиси чети ...
ВМРО-ДПМНЕ СО СОВЕТНИКОТ НА ВМРО-НП ЈА ПРЕЗЕДЕ ВЛАСТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА

ВМРО-ДПМНЕ СО СОВЕТНИКОТ НА ВМРО-НП ЈА ПРЕЗЕДЕ ВЛАСТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА

Советникот Мето Витанов од ВМРО-НП премина во советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, со што СДСМ го загуби мнозинството во Советот на Општина Струмица. Ова ...
ВМРО-НАРОДНА ПРЕДЛОЖИ ПОСТАВУВАЊЕ ПЛАКАТИ СО ЛИКОТ НА ТАЛЕСКИ ЗА ДА ЗНААТ БИТОЛЧАНИ ЗА КОГО ГЛАСААТ

ВМРО-НАРОДНА ПРЕДЛОЖИ ПОСТАВУВАЊЕ ПЛАКАТИ СО ЛИКОТ НА ТАЛЕСКИ ЗА ДА ЗНААТ БИТОЛЧАНИ ЗА КОГО ГЛАСААТ

Плакати со ликот на битолскиот градоначалник Владимир Талески со слоганот „Проверено“ да се истакнат на овие парламентарни избори за да знаат битолчан ...
4 / 4 НАПИСИ