Таг: вооружен грабеж

ЛОКТИ ПРИЗНА ДЕКА ЛАЖЕЛ И СЕ ИЗВИНИ ЗА ИЗМИСЛЕНИОТ ГРАБЕЖ ВО РИО

ЛОКТИ ПРИЗНА ДЕКА ЛАЖЕЛ И СЕ ИЗВИНИ ЗА ИЗМИСЛЕНИОТ ГРАБЕЖ ВО РИО

Рајан Локти, 12-кратниот освојувач на олимписки медали, кој тврдеше дека бил ограбен од лица преправени во полицајци во Рио минатиот викенд, денеска с ...
ЛАЖНИ ПОЛИЦАЈЦИ ВО РИО ГО ОГРАБИЈА ЛОКТИ И УШТЕ ТРОЈЦА АМЕРИКАНСКИ ПЛИВАЧИ

ЛАЖНИ ПОЛИЦАЈЦИ ВО РИО ГО ОГРАБИЈА ЛОКТИ И УШТЕ ТРОЈЦА АМЕРИКАНСКИ ПЛИВАЧИ

Четворица американски пливачи, вклучувајќи го шесткратниот олимписки шампион Рајан Локти, беа ограбени во Рио од разбојници, преправени во вооружени п ...
2 / 2 НАПИСИ