Таг: врховни судии

МИРЈАНА ЛАЗАРОВА – ТРАЈКОВСКА ИЗБРАНА ЗА СУДИЈА – КРИВИЧАР ВО ВРХОВНИОТ СУД

МИРЈАНА ЛАЗАРОВА – ТРАЈКОВСКА ИЗБРАНА ЗА СУДИЈА – КРИВИЧАР ВО ВРХОВНИОТ СУД

Судскиот совет денеска едногласно ја избра за судија во Врховниот суд поранешната судијка во Европскиот суд за човекови слободи и права и поранешна ус ...
ВРХОВНИТЕ СУДИИ КОИ ГО ОСЛОБОДИЈА СЕАД КОЧАН НА СЕДНИЦА ЗА РАЗРЕШУВАЊЕ НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА 6 ЈУНИ

ВРХОВНИТЕ СУДИИ КОИ ГО ОСЛОБОДИЈА СЕАД КОЧАН НА СЕДНИЦА ЗА РАЗРЕШУВАЊЕ НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА 6 ЈУНИ

Петтемина врховни судии на чело со претседателот Јово Вангеловски, кои со мнозинство гласови му го укинаа притворот на избеганиот бизнисмен Сеад Кочан ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВРХОВНИОТ СУД ВАНГЕЛОВСКИ СПРЕМА ТЕРЕН ВО КРИВИЧНИОТ СОВЕТ ЗА ДА ГО БЛОКИРА СЈО

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВРХОВНИОТ СУД ВАНГЕЛОВСКИ СПРЕМА ТЕРЕН ВО КРИВИЧНИОТ СОВЕТ ЗА ДА ГО БЛОКИРА СЈО

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски во петокот по третпат го изменил Годишниот распоред за работа на врховните судии, за само еден месец о ...
НЕДЕЛКОВА ПОБАРАЛА НЕВРОПСИХИЈАТАР ДА ГИ ПРEГЛЕДА СИТЕ ВРХОВНИ СУДИИ 

НЕДЕЛКОВА ПОБАРАЛА НЕВРОПСИХИЈАТАР ДА ГИ ПРEГЛЕДА СИТЕ ВРХОВНИ СУДИИ 

Седницата на Врховниот суд на која судиите требаше да ги гласаат двата предлога на претседателот Јово Вангеловски, бомбите со прислушуваните разговори ...
ВРХОВНИТЕ СУДИИ ОДБИЛЕ ДА ГЛАСААТ ЗА ПРЕДЛОЗИТЕ НА ВАНГЕЛОВСКИ ЗА БЛОКАДА НА СЈО

ВРХОВНИТЕ СУДИИ ОДБИЛЕ ДА ГЛАСААТ ЗА ПРЕДЛОЗИТЕ НА ВАНГЕЛОВСКИ ЗА БЛОКАДА НА СЈО

Двата предлога на претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски ставени на маса на денешното продолжение на општата седница на највисокиот суд, едни ...
ЌЕ МУ СЕ НАЦРТАМ НА КАРАЏОВСКИ НА СЕДНИЦА ИАКО НЕ МЕ ПОКАНИ, ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ВРХОВНИОТ СУД НЕДЕЛКОВА

ЌЕ МУ СЕ НАЦРТАМ НА КАРАЏОВСКИ НА СЕДНИЦА ИАКО НЕ МЕ ПОКАНИ, ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ВРХОВНИОТ СУД НЕДЕЛКОВА

Судскиот совет уште не ѝ пратил покана на претседателката на Врховниот суд Лидија Неделкова за седницата в среда, на која, како што соопшти, зад затво ...
6 / 6 НАПИСИ