Таг: вселенска станица

ОСТАТОЦИТЕ ОД ГОЛЕМАТА КИНЕСКА РАКЕТА ВЕЧЕРВА ИЛИ УТРЕ ЌЕ ПАДНАТ НА ЗЕМЈАТА, УШТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАДЕ

ОСТАТОЦИТЕ ОД ГОЛЕМАТА КИНЕСКА РАКЕТА ВЕЧЕРВА ИЛИ УТРЕ ЌЕ ПАДНАТ НА ЗЕМЈАТА, УШТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАДЕ

Остатоците од кинеска ракета се очекува да паднат назад на Земјата викендов и експертите се обидуваат да дознаат точно кога и каде ќе се случи тоа. Ра ...
1 / 1 НАПИСИ