Таг: Вухан

1 2 321 / 21 НАПИСИ
НОВИОТ ВИРУС СЕ ПРЕНЕСУВА ОД ЧОВЕК НА ЧОВЕК, ПОТВРДИЈА КИНЕСКИТЕ ВЛАСТИ

НОВИОТ ВИРУС СЕ ПРЕНЕСУВА ОД ЧОВЕК НА ЧОВЕК, ПОТВРДИЈА КИНЕСКИТЕ ВЛАСТИ

Кинеските власти потврдија дека новиот вирус што се појави во земјата може да се пренесе од човек на човек, откако бројката заболени станала тројно по ...
1 2 321 / 21 НАПИСИ