Таг: забрана на абортус

И ШЕЌЕРИНСКА МЕЃУ ЖЕНИТЕ ВО ЦРНО КАКО ПОДДРШКА НА ПОЛСКИТЕ ЖЕНИ ПРОТИВ ЗАБРАНА НА АБОРТУСОТ

И ШЕЌЕРИНСКА МЕЃУ ЖЕНИТЕ ВО ЦРНО КАКО ПОДДРШКА НА ПОЛСКИТЕ ЖЕНИ ПРОТИВ ЗАБРАНА НА АБОРТУСОТ

Десетина лица облечени во црно денеска протестираа пред Амбасадата на Полска во Македонија, јави агенцијата Мета. И потпретседателката на СДСМ Радмила ...
ОБЛЕЧЕНИ ВО ЦРНО, ИЛЈАДНИЦИ ПОЛЈАЦИ ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ ПРЕДЛОГОТ ЗА ЦЕЛОСНА ЗАБРАНА НА АБОРТУСОТ

ОБЛЕЧЕНИ ВО ЦРНО, ИЛЈАДНИЦИ ПОЛЈАЦИ ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ ПРЕДЛОГОТ ЗА ЦЕЛОСНА ЗАБРАНА НА АБОРТУСОТ

Илјадници Полјаци, многумина од нив облечени во црно, протестираа денеска пред парламентот во Варшава против предложениот закон со кој би се воспостав ...
2 / 2 НАПИСИ