Таг: Закон за полиција

МВР ГИ ИСФРЛА ОД УПОТРЕБА ГУМЕНИТЕ КУРШУМИ, ШТО ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ ГИ БАРАШЕ ПРОТИВ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

МВР ГИ ИСФРЛА ОД УПОТРЕБА ГУМЕНИТЕ КУРШУМИ, ШТО ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ ГИ БАРАШЕ ПРОТИВ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Полицијата нема да може да ги користи гумените куршуми и електричните парализатори како средства за разбивање толпа и насилни протести, според изменит ...
1 / 1 НАПИСИ