Таг: Закон за пробација

ХОЛАНДИЈА СО 80.000 ЕВРА ГО ПОМАГА СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАКОНОТ ЗА ПРОБАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

ХОЛАНДИЈА СО 80.000 ЕВРА ГО ПОМАГА СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАКОНОТ ЗА ПРОБАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Здружението за истражување, анализа и развој „Зелена лупа“ започна со реализацијата на проектот „Креирање на модел за успешна имплементација на Законо ...
ТРИЕСЕТ ЗАТВОРЕНИЦИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ СЕ ОБУЧУВААТ ЗА МАЈСТОРИ ЗА БЕТОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ И ЌЕ ЧЕКААТ УСЛОВНО ОТПУШТАЊЕ

ТРИЕСЕТ ЗАТВОРЕНИЦИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ СЕ ОБУЧУВААТ ЗА МАЈСТОРИ ЗА БЕТОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ И ЌЕ ЧЕКААТ УСЛОВНО ОТПУШТАЊЕ

Триесетина осудени лица од струмичкиот затвор ќе бидат опфатени со Законот за пробација за стекнување вештини и занаети за да можат казната затвор да ...
АЛКИТЕ ЗА ДОМАШЕН ЗАТВОР СТИГНАА ВО КРИВИЧЕН СУД, ПОЧНА СО РАБОТА ПРВАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПРОБАЦИЈА

АЛКИТЕ ЗА ДОМАШЕН ЗАТВОР СТИГНАА ВО КРИВИЧЕН СУД, ПОЧНА СО РАБОТА ПРВАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПРОБАЦИЈА

Електричните алки за домашен затвор се донесени во Кривичниот суд во Скопје, каде вчера почна со работа канцеларија за примена на Законот на пробација ...
3 / 3 НАПИСИ